Susret speleologa Bosne i Hercegovine 2016 - Prva obavijest

Susret speBiH2016 prvaObPrva obavijest za Susret speleologa Bosne i Hercegovine koji će se održati 28.-30. oktobara/listopada 2016. godine u planinarski dom Javorje na planini Konjuh.

 Poštovani,

Susret speleologa Bosne i Hercegovine ove će godine organizirati Klub ekstremnih sportova Summit iz Banovića i Centar za krš i speleologiju iz Sarajeva. Skup će se održati na planini Konjuh, u i okolo Planinarskog doma Javorje. Pristup do planinarskog doma i obližnje putne komunikacije bit će dostavljene u drugoj obavijesti.

Smještaj je moguć u domu i oko doma (u vlastitim šatorima). Informacije o domu mogu se naći na  http://pdkonjuh.ba/planinarski-dom-javorje/

Prijave što prije. Program će biti uobičajen za naše susrete: predavanja, prezentacije postera, izložbe, druženje i dogovori oko zajedničkih akcija.

Tokom susreta predviđeno je i održavanje Osnivačke skupštine saveza speleologa FBiH.

Sažetke predavanja i postera šaljite, također, što prije da bi mogli napraviti neku Knjigu sažetaka, da ostane nešto iza nas budućim generacijama. Krajnji rok je 10.10. 2016.  

Kotizacija za učešće na Skupu speleologa je 10 KM po učesniku. Kotizacija uključuje prigodnu majicu, akreditaciju, knjigu sažetaka i ručak u subotu.

Prijave za učešće zajedno sa veličinom majice šaljite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Uplate na račun: Klub ekstremnih sportova Summit Banovići, broj računa: 132-130-03116623-51 sa naznakom: Donacija za skup speleologa ili Centar za krš i speleologiju Sarajevo, broj računa: 1610000021050078 sa naznakom: Donacija za skup speleologa

Za organizatore

Miralem Husanović i Jasminko Mulaomerović