Nismo zaboravili speleofilateliju

Žig-VitinaIako je prošlo dosta vremena od kad smo na našu stranicu Speleofilatelija postavili nešto novo bilo je tu raznih noviteta. Zato ćemo krenuti od nazad pa dokle ne sustignemo zadnje objavljeno.

Radionica u Vitini

Za ovu smo priliku izradili razglednicu i prigodni žig. Za razliku od BH Pošte Hrvatska pošta Mostar ne neplaćuje izradu prigodnog žiga. Čak su se potrudili da na pošti u Vitini bude lijepih maraka i razglednica sa temom krša i pećina.

razglednica-vrelo-vrioštice

razglednica-sa-temom-krša

Batman

Zahvaljujući Ani koja je Admu kupila šolju za supu ili čaj došli smo do zanimljivog izdanja iz serije Batman. Tema je aplicirana i na šolji i na tanjiriću i na kutiji u kojoj je sve skupa zapakovano. Proizvođač je firma Tognana iz Italije.

Batman-sa-šolje

 

Dinarski simpozij u Trebinju

 

Svaki speleološki skup bude prilika za nove kolekcionarske poslastice. Tako je bilo i na Trećem dinarskom simpozij o podzemnoj fauni koji je održan u Trebinju u Muzeju Hercegovine. Standardne su to stvari za simpozij, ali ovdje je posebno zanimljiva razglednica. Iz HBSD-a su donijeli novu naljepnicu. Simpozij je održan kao završna manifestacija projekta SubBioCode.

subbio-code-logo

subbio-code-akreditacija

hrvatsko-biospeleološko-društvo